oilfield_service_factoring

Oilfield services

Hendriks Oilfield Services B.V. is opgericht in februari 2013 als een onderdeel van Hendriks Metaalbewerking B.V., een bedrijf dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft in bouwen van allerlei stalen- en roestvrijstalen constructies in alle soorten en maten.

Het team van Hendriks Oilfield services heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van hydraulische systemen en pompen, speciaal voor de olie- en gasindustrie, in de persoon van Willem Briek, de technical manager van Hendriks Oilfield Services.

De producten die wij leveren zijn o.a. te zien op onze website, maar het beste van Hendriks Oilfield Services is dat we verschillende soorten producten kunnen leveren op het gebied van pompen, pressure control equipment, Wellhead equipment producten en vele andere producten op aanvraag van de klant, zo lang de klant maar tevreden is.

Hendriks Oilfield Services is gevestigd in Emmen –Nederland, op het industrietrein vlakbij de A37 in Nederland en de A31 in Duitsland. We hebben een werkplaats voor ‘black building’ en een ‘schone’ werkplaats voor montage en opslag. Onze maximale kraancapaciteit in de werkplaatsen zijn 32 ton.

Oftewel, we zijn een jong bedrijf met een vracht aan ervaring zodat we onze klanten kunnen voorzien in dat wat zij nodig hebben.

hos-logoGate-2-237x300